Η “Πετρένια” είναι το πρώτο κρασί που εμφιαλώσαμε και πήρε το όνομά του από την ομώνυμη ιαματική πηγή του χωριού μας.
Το ημίγλυκο "Κουμάρι" παράγεται απο υπερώριμα σταφύλια της ομώνυμης γηγενής ποικιλίας στα 530 μέτρα υψόμετρο.
Το Ροζέ Κουμάρι είναι ξηρός βιολογικός οίνος με ρουμπινί ανταύγειες της ομώνυμης γηγενούς ποικιλίας.
35% Αηδάνι, 35% Αθήρι, 20% Ποταμίσι, 10% Άλλες
40% Μαυράκι, 35% Μαυρόστυφο, 25% Μαύρο αηδάνι
100% Κουμάρι
100% Ποταμίσι
100% Κουμάρι